Als leverancier van slimme software oplossingen zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen, in gebruik nemen en beheren van registratiesystemen, portals en apps. Wij zijn een ambitieuze organisatie met specifieke branchekennis, met name in de Zorg & Welzijn, gedreven door medewerkers met een passie voor ICT en een sociaal maatschappelijk hart. Flexibiliteit en betrokkenheid leidt volgens ons tot succesvolle en innovatieve oplossingen. “Dat kan niet”, bestaat voor ons niet. Wij zijn dan nóg beter en nóg meer gefocust om de oplossing die we met de opdrachtgever voor ogen hebben, te laten slagen. Wij geloven in uitdagingen, denken in kansen en gaan praktisch te werk.

Onze software ontwikkelen wij op basis van een Agile werkwijze. Het gehele ontwikkelingstraject delen wij op in een aantal sprints (iteraties), waarbij tijdens elke sprint persoonlijk contact centraal staat en werkende software wordt opgeleverd. De betrokkenheid van de klant is hierbij essentieel, zodat rekening gehouden kan worden met voortschrijdend inzicht.

Jacobine Bos

Jacobine Bos

Officemanager

In mijn rol als Officemanager ben ik verantwoordelijk voor alle backoffice zaken binnen de Realisatiegroep. Ik ben een perfectionist en hecht waarde aan het scheppen van overzicht en structuur. Daarom past deze “regel” functie goed bij mij.

Jurgen van Doorn

Jurgen van Doorn

Senior consultant

Met de combinatie van bedenken, ontwikkelen en inhoud geef ik vorm aan mijn passie voor het maken van software. Met een ruime ervaring in .NET, Exari en kennis van Jeugdzorg geef ik een positieve bijdrage aan verschillende projecten.

Roeland Herreveld

Roeland Herreveld

Directeur

Na mijn studie bedrijfseconomie, heb ik ervaring opgedaan met de begeleiding van software ontwikkeling, proces-optimalisatie en ketenintegratie. Begin 2006 ben ik gestart met de Realisatiegroep. De combinatie van techniek, branche kennis en betrokkenheid is m.i. noodzakelijk voor de ontwikkeling van duurzame software oplossingen.

Johan de Leng

Johan de Leng

Senior consultant

Als integratiespecialist verbind ik de systemen van diverse organisaties met elkaar. Ketenintegratie is complex en heeft veel invloed op hoe organisaties met elkaar samenwerken. Dat maakt voor mij dat deze functie blijft uitdagen.

Tako Verkroost

Tako Verkroost

Senior ontwikkelaar

Sinds 1998 ben ik werkzaam als gedreven software ontwikkelaar. Begin 2016 ben ik gestart bij de Realisatiegroep als senior softwareontwikkelaar. Mijn uitdaging ligt in het realiseren van slimme ICT-oplossingen in nauw overleg met de gebruiker.

Frits Wester

Frits Wester

Senior consultant

Als senior consultant ondersteun ik organisaties bij het vertalen van werkprocessen naar concrete ICT-oplossingen. Het stellen van realistische doelen en het creëren van draagvlak zijn voor mij belangrijke voorwaarden voor het realiseren van succesvolle veranderingen.

Mark Zuijdhoek

Mark Zuijdhoek

Senior ontwikkelaar

Rustig, maar wel gedreven. Een ontwikkelaar pus sang, maar wel met vermogen om te denken vanuit het perspectief van onze klanten. Creatief in het bedenken en realiseren van goede oplossingen voor complexe en minder complexe vraagstukken. Geen woorden maar daden.

Michiel Bos

Michiel Bos

Applicatiebeheerder

Michiel is als extern applicatiebeheerder aangesloten bij de Realisatiegroep.

Piet Amersfoort

Piet Amersfoort

Senior ontwikkelaar

Piet is als externe .NET ontwikkelaar aangesloten bij de Realisatiegroep.